Użytkownicy przeglądający ten wpis: 1 gości
|
Ocena wpisu:
imieniny/pataf
|
|
|
|
« Starszy wpis | Nowszy wpis »
|
|
Komentarze (łącznie 3)
|
|
|
| Komentarze w tym wpisie |
|
imieniny/pataf - przez *nie pyskuj patafianie* - 30.01.2017, 20:28
RE: imieniny/pataf - przez Choco.vita - 30.01.2017, 21:36
RE: imieniny/pataf - przez Malinowa_512 - 31.01.2017, 18:47
RE: imieniny/pataf - przez Rose_Belle - 01.02.2017, 22:22
|
19:13
Cześć, mam dzisiaj imieniny.
Styczeń dobiega końca. A przedwczoraj świętowaliśmy Nowy Rok. Jak to się dzieję, hm? Jeszcze 11 razy i będzie kolejny Sylwester. To strasznie niepokojące, że "najlepsze" lata mojego życia pędzą tak szybko. Czas praktycznie przelatuje przez palce i dobrze by było trochę zwolnić i zacząć żyć.
Studia wykańczają. Niby mamy wolne, egzaminy w następnym tygodniu, ale ale.. i tak dzisiaj musiałam jechać oddać jeden projekt, jutro muszę jechać poprawić coś tam i oddać plakat no i w środę też oddać projekty
ten weekend był w całości jednym z lepszych. Też tak macie czasem, że dzień który przeżyliście był tak mega mega, że chcielibyście przeżyć go jeszcze raz? Na pewno. Wtedy pomyślcie, że będzie jeszcze wiele takich dni. To pociesza. I ja znowu miałam taki dzień, a właściwie 3 dni. Właśnie uświadomiłam sobie że to był najlepszy w moim życiu weekend, po chyba najcięższym w życiu tygodniu....
Piątek był ogólnie spoko, na matmie tylko dowiedziałam się o ocenach i koniec, pouczyłam się z Magdą, byłam z M na bubble tea i na pierogach
Dziś też nie było źle, ale z doświadczenia zeszłego tygodnia myślę, że muszę popracować ciężej żeby dostać za to wspaniały weekend.
no.
a jak wam życie lepi? zwolniliście już, czy robicie rozpęd przed sesję?