Użytkownicy przeglądający ten wpis: 1 gości
Ocena wpisu:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Dla mnie też za długa zima i zła" / Chance_
Komentarze (łącznie 5)
  • GeminiGirl
    Dodał(a):
    GeminiGirl  
    Ranga:
    Korektor ***..  
    Data:
    Jeśli jawnie widzisz, że koleś traci zainteresowanie, to trzeba go zapytać czy coś jest nie tak. Nie mówię, że powinien się zawsze ze wszystkiego spowiadać, ale myślę, że sprytnie go podpuścić do zeznań to dobra rzecz. Zwłaszcza dla kogoś, kto czuje, że jest w niejasnej sytuacji.

Moja przyjaciółka tak ciągle miała. Była z kolesiem, który zaczął jej unikać, a jak poprosiła o rozmowę, tylko się wywijał. Przyznam, że byłam przy tej rozmowie (chociaż nie bezpośrednio, bo tylko mi pisała wiadomości z przebiegu rozmowy, którą i ona z nim prowadziła przez internet) i ostatecznie pomogłam go ładnie podpuścić, żeby wszystko wyśpiewał. No i brudy z niego wypadły. Już nie są razem.

Osobiście jestem w stanie zrozumieć sytuacje, w których znajdują się panowie. Zawsze wyczuję, gdy któryś coś kręci, nawet jeśli tylko mi o czymś pisze. W rozmowie słownej jestem jak wykrywacz kłamstw. xD W pisemnej jest nieco trudniej.

Jeśli nie czujesz do niego dużej obrazy, a nie wiesz, co się dzieje, a chciałabyś wiedzieć, to zapytaj go łagodnie czemu spotkanie nie wypaliło.

Sama jestem w związku na odległość. Staramy się spotykać jak najczęściej z moim, ale ze względu na pracę nas obojga, nie jest to łatwe (i dlatego też staram się znaleźć mieszkanie w jego mieście, żeby móc widywać się jak normalni ludzie), chociaż ja nie będę tęsknić za starą pracą i chętnie jak najszybciej się z niej uwolnię.
    Odpowiedz

Komentarze w tym wpisie
RE: "Dla mnie też za długa zima i zła" / Chance_ - przez GeminiGirl - 13.01.2017, 18:26

Skocz do: