Użytkownicy przeglądający ten wpis: 1 gości
Ocena wpisu:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
undoubtedly. #8
Komentarze (łącznie 3)
  • GeminiGirl
    Dodał(a):
    GeminiGirl  
    Ranga:
    Korektor ***..  
    Data:
    Witam w klubie ludzi nienawidzących ludzi xD (no przynajmniej większości Tongue).

Nie potrafię przyjaźnić się z kimś, z kim nie mam w miarę regularnego kontaktu. Serio. Mam znajomych, jasne - jak każdy. Ale tylko ja sama wiem, kto na moją uwagę zasługuje tak naprawdę. Przyjaciel nie musi mieć tych samych poglądów co ja. Najważniejsze to wzajemne zrozumienie i miłe spędzanie czasu. Przyjazne "kłótnie" nawet dużo znaczą. Jeśli nie obrazi się o błahostkę, to jest super. Bo przyjaźń nie polega na tym, żeby uważać, co się mówi o przyjacielu, tylko mówić do niego szczerze. Jeśli przyjaciółka wybierze sukienkę, która jej się podoba i pokaże mi się w niej, to jak jej powiem "za nic do Ciebie nie pasuje", to przyjaciółka przemyśli moje słowa. Oczywiście może też mnie wyśmiać i powiedzieć, że i tak ją weźmie, ale powiedziałam jej szczerze, co myślę i ona przyjmie to do wiadomości, a nie naburmuszona przestanie się odzywać i po prostu sobie wyjdzie czy coś.

Typ samotnika - tak, to w dużym stopniu ja. Z przyjaciółką się nie widziałam od 5 lat, co mnie kuje w żołądku jak diabli, z dwoma przyjaciółmi udało się zorganizować spotkanie, a z ostatnim jak na razie nie ma się jak "spiknąć".
    Odpowiedz

Komentarze w tym wpisie
undoubtedly. #8 - przez undoubtedly - 18.12.2016, 12:58
RE: undoubtedly. #8 - przez GeminiGirl - 18.12.2016, 15:52
RE: undoubtedly. #8 - przez suffering - 18.12.2016, 20:12
RE: undoubtedly. #8 - przez GeminiGirl - 18.12.2016, 21:40

Skocz do: