Użytkownicy przeglądający ten wpis: 1 gości
Ocena wpisu:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
undoubtedly. #8
Komentarze (łącznie 3)
  • suffering
    Dodał(a):
    suffering  
    Ranga:
    Adept **...  
    Data:
    (18.12.2016, 15:52)GeminiGirl napisał(a):
    Ja przyznaję: nie mam przyjaciół. Przynajmniej nie tuż obok siebie czy w sąsiedniej miejscowości. Mam dwóch na południu Polski, jednego na północy (chociaż założę się, że mnie za przyjaciółkę raczej nie uznaje; czsami go nie rozumiem; uważa, że damsko-męska przyjaźń między hetero zawsze kończy się na tym, że przynajmniej jedna ze stron się zakochuje albo zauroczy) i jedną w Niemczech. Za daleko są ci wszyscy, aby móc odwiedzać ich codziennie. Albo chociaż raz w miesiącu. Żałuję, że nie umiem się teleportować.

Ja mam tylko jedną przyjaciółkę. Rzadko się widzimy, ona mieszka w innej miejscowości, do tego obie pracujemy i ciężko jest się spotkać. Ale robimy co możemy. Jeśli o mnie chodzi to nie potrzebuję masy znajomych, raczej jestem takim samotnikiem. Wolę się zaszyć w domu i poczytać książkę. Pamiętam, że już w gimnazjum wkurzało mnie kiedy koleżanki chciały do mnie przychodzić po szkole. Myślałam sobie wtedy "Kurde, widzę je codziennie przez kilka godzin w szkole, w domu chcę posiedzieć sama, nie znowu z nimi". Taki trochę dziwak ze mnie.  Uśmiech
    Odpowiedz

Komentarze w tym wpisie
undoubtedly. #8 - przez undoubtedly - 18.12.2016, 12:58
RE: undoubtedly. #8 - przez GeminiGirl - 18.12.2016, 15:52
RE: undoubtedly. #8 - przez suffering - 18.12.2016, 20:12
RE: undoubtedly. #8 - przez GeminiGirl - 18.12.2016, 21:40

Skocz do: