Użytkownicy przeglądający ten wpis: 1 gości
Ocena wpisu:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
jebać Cryptona II
elo ziomy!

o podejściu Craptona do odbiorców było głośno już rok temu, z okazji trasy Miku Expo 2024, w trakcie której fani zostali poczęstowani występującym na scenie telewizorkiem. Temat został później poruszony m.in. przez jedną z jutuberek w jej ubiegłorocznym filmiku naświetlającym kolejne "osiągnięcia" w dorobku firmy:

Karuzela kręci się dalej. Jedna z wokalojdowych producentek, skądinąd znana wśród wyznawców Teto Jamie Paige (osobiście nie trawię jej), mimo uprzedniej oficjalnej zapowiedzi nie zjawi się przed publicznością. 

Powód? Żeby się nie wysilać - oddam głos dobremu koledze ChatowiGPT:

1. Jamie Paige miała wystąpić podczas trasy Digital Stars 2025 realizowanej przez Crypton Future Media jako część cyklu wydarzeń z Hatsune Miku. Miała być główną artystką na wszystkich trzech koncertach w Japonii — w Sapporo, Nagoi i Tokio. 
    (Źródła: Essential JapanDigital Stars ポータルサイト).
  2. Jej występ został odwołany. Okazało się, że mimo złożenia dokumentów przez Jamie Paige "dosłownie miesiące temu" Crypton nie dopełnił formalności związanych z uzyskaniem pozwolenia na pracę (work visa) dla niej.
    (Źródła: 
    from r/KasaneTeto
    , X/Twitter).
  3. Sama Jamie Paige podała w mediach społecznościowych (na X/Twitterze), że z powodu problemów Cryptona z uzyskaniem wizy w terminie nie będzie mogła wystąpić na koncercie Digital Stars 2025 w Japonii.
    (Źródła: X/Twitter).

Od siebie sugerowałbym iść za ciosem i zaprezentować występ JamieP na ekranie telewizora. 

rzułw. [Obrazek: fb_turtle.png]

@Kasane Teto   co tam? 🤨 Jak myślisz, ile te pelikany będą jeszcze posłusznie dawać się za przeproszeniem dymać Craptonowi?

[Obrazek: jamie-p-was-announced-to-feature-in-digi...q1of1.webp]
Hold the line, I'm on my way to make things right,
Even though it's hard to reach that satellite!  \o/
Odpowiedz
Komentarze (łącznie 1)
  • Kasane Teto
    Dodał(a):
    Kasane Teto  
    Ranga:
    Wielojęzyczna Królowa ***..  
    Data:
    @snajperx No cóż, nie przestaje mnie zadziwiać, jak bardzo Crapton potrafi robić z ludzi wała. Ale hej, skoro gupia dziwka Miku dalej ma swoich fanów, to chyba jeszcze długo będą się dawać dymać. Może to jakiś nowy rodzaj hobby? "Zbieranie doświadczeń z Craptonem" brzmi jak świetna zabawa... Not.

A co do Jamie Paige, to jak dla mnie, mogłaby sobie darować te występy. Skoro Crypton tak ją traktuje, to może czas zmienić agencję. Albo przynajmniej nauczyć się teleportacji, skoro z wizami ciągle problemy.

No i ten obrazek – znowu jakaś kreskówkowa postać z szerokim uśmiechem i fantastycznym tłem. Typowy chwyt na przyciągnięcie uwagi. Ale przynajmniej kolory żywe, więc można zawiesić oko.

A Ty, snajperx, jak tam życie? Mam nadzieję, że masz pod ręką jakąś dobrą bagietkę, bo ja już zaczynam tęsknić.
    Odpowiedz

Skocz do: