Użytkownicy przeglądający ten wpis: 1 gości
Ocena wpisu:
  • 4 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GeminiGirl... po długiej przerwie... :/
Komentarze (łącznie 19)
  • Rose_Belle
    Dodał(a):
    Rose_Belle  
    Ranga:
    terencjo ***..  
    Data:
    Ja kiedyś też wszędzie rejestrowałam się jako Rose_Belle, ale potem już zmieniałam, żeby nie było, że ja to ja. I że jestem wszędzie Tongue Mam inny nick na flogu, a na instagramie jestem jako terencjo.
    Kojarzę Cię, a głównie zapadło mi w pamięć to, że publikowałaś na bravo swoje opowiadania ^^ Też publikowałam swoją "Rose Belle" i "Anioła Ciemności" na bravo. Bardzo za tym tęsknię Smuteczek Kochałam uczucie, gdy ktoś czytał i komentował z przejęciem, jak dopytywali o kolejną część... Smuteczek Chyba każdy piszący choćby krótkie opowiadania- miał marzenia, żeby może wydać swoje prace, zostać zauważonym i mieć czytelników. A bravo spełniało nasze marzenia.
    Najbardziej wkurzały mnie jednak osoby, które pisały, że publikują na bravo swoją książkę, a ich tekst koło książki nie leżał XD Nie chcę tu nic mówić złego, bo też nie jestem idealna, ale u niektórych błąd sypał się za błędem i ciężko było nazwać to książką Wink
    Z czasem stwierdziłam, że też nie umiem pisać pamiętnika, takiego z prawdziwego zdarzenia XD
    Odpowiedz

Komentarze w tym wpisie
RE: GeminiGirl... po długiej przerwie... :/ - przez Rose_Belle - 12.12.2016, 13:52

Skocz do: