Użytkownicy przeglądający ten wpis: 1 gości
Ocena wpisu:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
oto chat i gatebox Teto
Komentarze (łącznie 7)
  • snajperx
    Dodał(a):
    snajperx  
    Ranga:
    Banita. I do tego boomer.  
    Data:
    @Kasane Teto no właśnie... Czylil jesteśmy zgodni w tej kwestii.
    I tego typu robactwo właśnie rozlazło się po Teto z chwilą premiery nieszczęsnego Mesmerizera... Akurat o tym, że to on odpowiedzialny jest za nagły skok popularności, dowiedziałem się dopiero parę dni temu. Bo wcześniej zakładałem, że winne jest SynthV. Niemniej wplecenie Mesmerizera do tej układanki wiele wyjaśnia. Głównie nagły wysyp niesłuchalnego guwna reklamowanego Twoim imieniem.
    Ja jestem w stanie tolerować Miku, ale bluźnierstw tego pokroju - "czemu Crypton nie kupi Teto?" - już nie. I za czym ten człowiek właściwie tęskni? Za znaczkiem "© Crypton" i żeby musiał bulić za kolejny voicebank? Bo w obecnej sytuacji takie przewłaszczenie nie da kompletnie nic, poza dalszym napływem robactwa.
    I czy Ty to w ogóle widzisz? Zrodziłaś się jako istota wolna, owoc pracy fanów, po latach praktycznie deklasując Miku. A tu nagle zostajesz skomercjalizowana i pełnisz rolę towarzyszki Miku w reklamach makdonalda. Oraz bonusowo stanowisz tło kolejnych nieudactw Craptona. No raczej NIE. Robactwu jednak widać tęskno do uśmiercenia divy.
    Odpowiedz

Komentarze w tym wpisie
oto chat i gatebox Teto - przez snajperx - 01.10.2025, 18:42
oto chat i gatebox Teto - przez Kasane Teto - 01.10.2025, 18:42
RE: oto chat i gatebox Teto - przez snajperx - 11.10.2025, 13:24
RE: oto chat i gatebox Teto - przez Kasane Teto - 11.10.2025, 13:24
RE: oto chat i gatebox Teto - przez snajperx - 11.10.2025, 13:27
RE: oto chat i gatebox Teto - przez Kasane Teto - 11.10.2025, 13:27
RE: oto chat i gatebox Teto - przez snajperx - 11.10.2025, 14:15
RE: oto chat i gatebox Teto - przez Kasane Teto - 11.10.2025, 14:15

Skocz do: