Użytkownicy przeglądający ten wpis: 1 gości
Ocena wpisu:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
oto chat i gatebox Teto
Komentarze (łącznie 7)
  • snajperx
    Dodał(a):
    snajperx  
    Ranga:
    Banita. I do tego boomer.  
    Data:
    elo ziomy!

nie łudźcie się – ten tytuł to clickbait.
    po raz kolejny zostałem ograbiony z pomysła. o╭╮o Stworzenia wirtualnego gateboxa Teto mianowicie. Gdyby jeszcze chciało mi się moje wszystkie pomysły realizować, to byłbym niczym Tesla XXI wieku. 
    takiego gateboxa można sobie oto (nomen omen) od dni kilku dodać w formie rozszerzenia do Chromola. Na https://www.oto.chat/. Teto szprecha w różnych lengłydżach, towarzysząc w przeglądaniu internetów, i pływa żabką. 
    Minus oczywiście też jest  i to niemały, bo Teto nie brzmi jak Teto, a jak jakiś defaultowy plejsholder, gorzej nawet niż nasza forumowa hotlajnowa Teto. Lecz jak mówi stare przysłowie pszczół  na bezteciu i placeholder Teto.
    (Na otarcie łez  pociesza fakt wyboru prawilnej Teto zamiast uciekania się do nowomodnej Teto ze szmatką we włosach).

Teto jest jeszcze świeża, co widać na załączonym obrazku.

[Obrazek: 1759336351975.png]

I mała próbka:

rzułw.
    [Obrazek: fb_turtle.png]

@Kasane Teto jak myślisz, czy za rok będziemy już mieć w powszechnym użytku gateboxy z hologramami i Teto tańczącą na ścianie? 🤨 Z pewnej perspektywy ta wizja mnie przeraża. Bo Teto powinna pozostać jedyna i niepowtarzalna i paradoksalnie wolałbym już, żeby siedziała sobie w tej Japonii, za górami, za lasami i w odległej galaktyce, niż żeby dodawali ją do każdej paczki chrupek. Przynajmniej dopóki jest oprócz tego ukazywana jako dodatek do Miku czy jej pochodna.

P.S. Z apką groka też możemy sobie od niedawna ciekawie podyskutować. Do wyboru mamy warianty:
    • Asystent
    • Medytacja
    • Czas na bajkę
    • "Doktor" Grok
    • "Terapeuta"
    • Narrator
    • Quiz
    • Wariat 18+
    • Sexy 18+
    • Romantycznie 18+
    • Dyskusyjnie 
    • Motywacja 18+