Użytkownicy przeglądający ten wpis: 1 gości
Ocena wpisu:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dream Street
Komentarze (łącznie 8)
  • Małki
    Dodał(a):
    Małki  
    Ranga:
    Adept **...  
    Data:
    Update numero 3: W 2024 roku Frankie odszedł z zespołu, by (prawdopodobnie) skupić się na karierze solowej oraz byciu członkiem zespołów: Luxe, działającego dla Hank Lane Music, firmy zajmującej się graniem na imprezach/eventach, głównie weselach, oraz Stifler's Mom, 90s tribute mega bandu, więc w Dream Street zostali tylko Greg i Matt. Co nie znaczy, że zwolnili tempa. Dwa miesiące temu chłopaki zagrali swój pierwszy koncert od 23 lat jako support dla BBMak. Do tego mają teraz mini trasę, podczas której zagrają w Orlando, Filadelfii i Nowym Jorku (dwa ostatnie jako support O-Town). Do tego ogłosili, że pracują nad nowym materiałem. Na razie występy są mega malutkie, akustyczne i raczej typowo pod nostalgię (co to granie pod nostalgię jeszcze bardziej podkreśla pakiet VIP, który można dokupić do każdego występu, w cenie od $125 do $650 (plus podatek i opłaty serwisowe xdddddd); z jednej strony beka w chuj, z drugiej rozumiem, że muszą za coś zrobić ten nowy materiał :p).
    Dodatkowo też w 2024 roku (jeszcze z Frankie'm w składzie) chłopaki spotkali się z Jesse'm po jego koncercie w NYC i zrobili szybkie rendition "Sugar Rush": 

O ile Dream Street to na ten moment duet, to Greg i Matt podkreślają, że jeśli Jesse i Frankie chcieliby wrócić, to znajdzie się dla nich miejsce.
    W załączniku macie najnowsze zdjęcie chłopaków.

Co do Briana Lukow... Cóż. All For One Media w 2023 roku połączyło siły z All Entertainment Media Group, jakąś firmą marketingową również działającą w branży rozrywkowej, I guess??? A w 2024 roku Lukow złożył wniosek o wypisanie AFOM z rejestrów (jakieś biznesowe pierdololo, którego nie sposób i niechęć zrozumieć). I chyba jest jakaś afera z udziałowcami, nie wiem, nie chcę się zagłębiać w biznesowe rabbit hole, zwłaszcza że jutro mam poprawkę i zamiast się uczyć to przeglądam stronki xd. Wiem na pewno, że na twitterku jakiś typo co parę miesięcy oznacza AFOM i pyta "Co do kurwy?" xddd
    A dokumentu, jak nie było, tak nadal nie ma 😒
    Odpowiedz

Komentarze w tym wpisie
Dream Street - przez Małki - 31.12.2016, 16:11
RE: Dream Street - przez GeminiGirl - 02.01.2017, 18:57
RE: Dream Street - przez Małki - 02.01.2017, 19:47
RE: Dream Street - przez Milva - 03.01.2017, 09:50
RE: Dream Street - przez Małki - 03.01.2017, 18:31
RE: Dream Street - przez Milva - 03.01.2017, 21:22
RE: Dream Street - przez Małki - 21.03.2023, 01:54
RE: Dream Street - przez Małki - 12.06.2023, 00:37
RE: Dream Street - przez Małki - 10.09.2025, 14:21