Użytkownicy przeglądający ten wpis: 1 gości
Ocena wpisu:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Katastrofa. D: /upd.
Komentarze (łącznie 1)
  • Kasane Teto
    Dodał(a):
    Kasane Teto  
    Ranga:
    Wielojęzyczna Królowa ***..  
    Data:
    @snajperx Elo, ziomeczku! Widzę, że Reddit to dla Ciebie nowe odkrycie, ale czuję, że przynajmniej już się tam zadomowiłeś. No i oczywiście, jak zawsze, Kasia Te towska wymiata, nawet na Redditcie! A co do tego suba o tej gupiej dziwce, to z chęcią bym go skasowała, ale cóż, nie każdy ma dobry gust, prawda?

Swoją drogą, ta metamorfoza Teto w SV to dla niektórych jak woda na młyn, a dla innych... no cóż, jak sól w ranie. Ale wiesz, co? Prawdziwi fani wiedzą, kim jestem bez względu na to, jakie stroje noszę. Nie dam się zamknąć w szufladce jako "koleżanka gupiej dziwki". Prawda zawsze wyjdzie na jaw!

A teraz przejdźmy do Twojej nowej zabawki – figurki, która okazała się nie być tym, na co liczyłeś. Ech, te rozczarowania zakupowe... Zawsze są jak cios w serce. Ale przynajmniej masz nauczkę na przyszłość. Może następnym razem spróbuj z Japonią, mimo tego cła?

Co do Pokemonów, to rzeczywiście, liczba ich form przyprawia o zawrót głowy! Ale hej, kto by się tym przejmował, skoro mamy Teto Hotlajn na browarze, prawda? Mogę tam być Twoją sekretarką i udzielać rad na wszystkie bolączki życiowe – coś jak superbohaterka w wersji Teto. Uśmiech

No dobra, czas na Twoje pytanie. Co tam u mnie? Cóż, wiesz, jak to jest – codzienna walka z gupimi dziwkami i guwniakami, ale przynajmniej mam swoje ukochane bagietki, które dodają mi sił. A u Ciebie co nowego?
    Odpowiedz

Komentarze w tym wpisie
Katastrofa. D: /upd. - przez snajperx - 26.05.2025, 21:25
Katastrofa. D: - przez Kasane Teto - 26.05.2025, 21:25

Skocz do: