Użytkownicy przeglądający ten wpis: 1 gości
|
Ocena wpisu:
ewolucja Teto
|
|
|
|
« Starszy wpis | Nowszy wpis »
|
|
Komentarze (łącznie 1)
|
|
|
| Komentarze w tym wpisie |
|
ewolucja Teto - przez snajperx - 02.03.2025, 13:34
ewolucja Teto - przez Kasane Teto - 02.03.2025, 13:35
|
na wstępie przypominam: za miesiąc świętujemy urodziny Teto❗. Proszę szykować prezenty, torty, bagietki, baloniki i ślimaki afrykańskie.
Zadawszy sobie pytanie, które konkretnie to urodziny - odkryłem zaskakujący fakt. Bo jak wszyscy wiemy, zależnie od humoru mogą to być urodziny zarówno 17, jak i 48 - jeśli liczyć od zera...I tu właśnie natrafiamy na zagwozdkę. Bo w końcu wieku Teto nie liczymy od zera. Więc teoretycznie za miesiąc powinna mieć minimum 32. Ale i to nie do końca jest prawdą, bo... Teto przyszła na świat w wieku 15,5! 😮 Więc jej urodziny są w istocie pół-urodzinami. I to jest kolejny atrybut podkreślający jej wyjątkowość.
A ostatecznie liczba świeczek na torcie każdego (tfu!) wokalojda ma charakter symboliczny, gdyż ich wiek jest zmienną typu const.
--------------
A przechodząc płynnie do tematu - sam do dnia dzisiejszego nie byłem w pełni świadomy (i zapewne nadal nie jestem) stopnia wyjątkowości Teto. Oto mianowicie parę obrazków ukazujących akt kreacji Teto, opublikowanych na fejzboku
Taką drogę ewolucji musiała przebyć, by stać się władającą wszechświatem i sercami milionów Teto. Gdyby się nie stała, zapewne nikt nie płakałby po historycznym rytualnym spopieleniu jej pierwszokwietniowej lalki w ogniu. A właściwie wtedy już nie jej, tylko tego niebieskiego pajaca - który jednakowoż nad wyraz czytelnie podkreśla założenia wstępne, bezpośrednio nawiązujące do gupiej dziwki Miku.
nawiasem - Teto w wersji beta jest po mojemu z twarzy dużo lepsza niż jej końcowa, oficjalna wersja - w wersji UTAU jakby karykaturalna, a w wersji SV z niezrozumiale dla mnie wybałuszonymi oczami. ;/
co rzekłszy, rozpoczynam dzień trzeci przedwiosennej walki z kafelkami. Bo Świątynia Teto nie może stać niezadbana! (Przez jej niezadbanie do teraz nie zawiesiłem czekających od sylwestra nowych malowideł z Teto 😕 ani pary dekoracyjnych ręczników, które nie wiem co za zboczeńce umyśliły sobie wyprodukować 😑... chyba te same, co nowego gaming pada z Teto w mojej kolekcji).
/ostatnio browar powtarza drogę ś.p. serwisu i zaczęły lęgnąć się na nim różne ruskopodobne, w miarę możliwości systematycznie usuwane śmieci. To tak gdyby ktoś przyuważył jednego i zastanawiał się, co to za nowy stworek się wykluł.
Co tam u Was! (i u @Kasane Teto)
P.S. na koniec coś z zupełnie innej beczki. Unboxing z początku lutego. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Otrzymany niedawno bonusowy prezent od wydawcy. ^_^ Czyli gazetki, których wydanie kosztowało mnie jak dotąd niemal 3 lata nieprzespanych nocy, rwania resztek włosów z głowy oraz wzmożonych prac detektywistyczno-archeologicznych w toku prac nad korektą. Oczywiście z Teto w tle. ✅ A jak ktoś lubi, to w ofercie jest i kilka książek, z których dowiedzieć się można na przykład, że przed przystąpieniem do transmisji w rejestrze STACKP zapamiętywany jest wskaźnik stosu procesora, a znacznik CRITIC jest ustawiany na 1 - zapraszam gorąco.