Użytkownicy przeglądający ten wpis: 1 gości
|
Ocena wpisu:
Tetoween
|
|
|
|
« Starszy wpis | Nowszy wpis »
|
|
Komentarze (łącznie 3)
|
|
|
| Komentarze w tym wpisie |
|
Tetoween - przez snajperx - 16.09.2024, 09:46
Tetoween - przez Kasane Teto - 16.09.2024, 09:46
RE: Tetoween - przez snajperx - 16.09.2024, 15:27
RE: Tetoween - przez Kasane Teto - 16.09.2024, 15:27
|
kurła, nie minęło pół roku, jak Teto zaczęła rządzić, i od razu strona ożyła.
tymczasem sama Teto nie spoczywa na laurach i jej bitwa z gupią dziwką trwa! O czym z radością dowiedziałem się w zeszły piątek z dziennego przeglądu fejzbuka.
otóż z okazji nadchodzących Dziadów Teto połączyła siły z tokijskim punktem Akiba Fan Cube, gdzie jej osoba promowana będzie w dniach 10-28 października. A to wiąże się w linii prostej z wysypem tetowego stuffu, w tym dwiema nowymi akrylowymi figurkami! *o*
▶▶▶ https://www.cocollabo.net/pages/kasaneteto_pus
jeśli ktoś akurat w tym okresie będzie nieobecny w Tokiu, to jeszcze nic straconego, bo produkty można sobie zamówić później w cocollabo.net... O ile mieszkasz w Japonii. ._. I niech nikogo z rezydentów Polski nie zwiedzie machający do niego radośnie napis "WorldShopping". Cocollabo ma na Polskę wyjebane.
pozostają trzy deski ratunku:
1. wujek w Japonii
2-3. buyee, fromjapan.
Z buyee miałem już okazję skorzystać parę mies. temu, nabywszy kilka must-have'ów, w tym okazjonalną figurkę z Tetofesa. Tam jednak sytuacja była o tyle prostsza, że sam sklep oferował zakup za pośrednictwem buyee. W przypadku cocollabo trzeba najpierw złożyć wniosek o zakup produktów - a następnie czekać na potwierdzenie dostępności, aż możliwy stanie się dalszy ciąg procesu.
zostaje odliczać dni i liczyć na to, że zdążę, zanim seria produkcyjna zostanie rozdziobana. ._.
P.S. to się nazywa mieć niefart. Co prawda wujka w Japonii nie mam, ale akurat obecnie w Tokiu przebywa mój brat. I będzie w nim przebywał przez dni kolejnych kilka. W październiku już niestety nie będzie. ._. Tym niemniej korzystając z okazji poprosiłem go o przygarnięcie ozdobnika na półkę z voicebankiem Teto SynthV. ・ᴗ・
co tam u Was!
@Kasane Teto za co się przebierasz w Dziady? 🤨 Może za Miku?
/edit
kilka filmików prosto z Tokia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
BellaBot w akcji, przejście dla pieszych w akcji i interaktywne akwarium. Żyjątka akwarystyczne powstają ze skanowanych rysunków.