Użytkownicy przeglądający ten wpis: 1 gości
Ocena wpisu:
  • 4 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sylwester
Komentarze (łącznie 7)
  • *nie pyskuj patafianie*
    Dodał(a):
    *nie pyskuj patafianie*  
    Ranga:
    patafcio ****.  
    Data:
    Aniołek Aniołek
    CZEŚĆ Uśmiech
    Próbuję jakoś się ogarnąć, uwierzyć w to że wcale nie jestem śpiąca, że jestem mega wyspana i zdolna do myślenia, a niekoniecznie jest to prawda. Ale będę musiała dać radę.. DAM RADĘ! 
    Od 8 na nogach, mieliśmy dzisiaj księdza po kolędzie.. przyjemny facet, dzisiaj się poznaliśmy dopiero, bo jest u nas od niedawna, a do tego to jego pierwsza parafia. Fajnie jest, gościu jest przesympatyczny. 
    Zaraz powinnam zrobić jeszcze coś produktywnego do szkoły, bo zapewne nie będę mieć jutro siły, a roboty jest masa. Niestety. 
    Aha no i jutro zamykają bravo.pl , a wczoraj w nocy przypomniało mi się, że miałam przez jakiś czas drugie konto i muszę jeszcze tamte wpisy zapisać. WIęc od rana siedziałam i zapisywałam. Mam zamiar to wszystko wydrukować. 

To ostatni wpis w tym roku, więc... należy nam się przecież podsumowanie. 
    kochany roku 2016... byłeś cudowny! Uśmiech

Na prawdę był to chyba jeden z owocniejszych lat mojego życia. Nie wiem czy coś kiedyś przebije 2013, kiedy to zdałam egzaminy gimnazjalne, dostałam się do liceum którego chciałam i przede wszystkim zaczęłam być z M, i w sumie tak ogólnie nawet i na bravo całkiem niezłe teksty pisałam ( chodzi mi ogólnie o styl pisania)

No ale skupmy się może na 2016 
     Był na prawdę dobry, może dlatego, że to ja skupiłam się tylko na pozytywach, a mój mózg automatycznie kasuje złe przeżycia? Może... ale 

Skończyłam z Liceum. W KOŃCU, na prawdę nie lubiłam tam chodzić, ale wiem, że dobrze ono mi zrobiło, dużo się nauczyłam. 
    ZDAŁAM MATURĘ, nie jestem może jakoś najbardziej zadowolona, ale i tak się cieszę. ZDAŁAM EGZAMIN WSTĘPNY z rysunku, też może nie najlepiej, bo na dwie 4, ale pozwolił mi on i też matura sprawiła, że DOSTAŁAM SIĘ NA STUDIA, na które chciałam. I na prawdę dobrze mi na nich, chociaż jest w cholerę ciężko, przynajmniej czuję, że chce to studiować i jest wspaniale. Poznałam też fajne osoby na studiach, więc przynajmniej lepiej niż w LO Wink
     PRACOWAŁAM  przez 4 miesiące, dwa jako kelnerka w Krk, bardzo dobrze wspominam, chociaż oczywiście momentami była mega tabaka, ciężko itd, ale cóż.. kontakt z tą pracą mamy do dziś, fajni ludzie. Dwa kolejne miesiące, a zarazem wakacje - lipiec sierpień - spędziłam razem z M mieszkając nad morzem, pracowaliśmy jako sprzedawcy. BYŁO CUDOWNIE! To na prawdę wspaniałe doświadczenie, pomieszkać gdzieś na drugim końcu Polski przez tak długi czas. Było mi tam cudownie, może pomijając że w ciągu 2 miesięcy mieliśmy może 4 dni wolne.. nie żałuję Uśmiech

To chyba tyle jeśli chodzi o kluczowe wydarzenia tego roku. Ale nie zapomnijmy o takich rzeczach jak spotkanie Szusz, właśnie w Jastarni ( bebeczka z YT) Serduszko , no i co tam jeszcze było.. wycieczka do Pińczowa, festiwal kolorów w Katowicach, koncert Meli, wycieczka w góry we wrześniu, ach.. STUDNIÓWKA! no przecież Wink

Ogólnie rzecz biorąc poprawiły się moje relacje z M. Dopiero teraz jak kopiowałam stare wpisy uświadomiłam sobie jak beznadziejnie kiedyś było między nami. Teraz jest na prawdę cudownie  Serduszko 

Sylwester? Domówka u koleżanki w Krk. Dokonałam właśnie wyboru i będę kierowcą, so.. Uśmiech
    Ale nie jest mi jakoś źle z tego powodu, ja umiem się bawić bez alko Uśmiech
     well... zaraz zrobię jeszcze coś produktywnego, może pouczę się w końcu matematyki i... 

I ŻYCZĘ WAM, ŻEBY 2017 BYŁ LEPSZY NIŻ 2016 
    i nie jest to zwykłe 'pitolenie'
    LUDZIE! 
    WSZYSTKO W WASZYCH RĘKACH  Serduszko

CYA Uśmiech 
    Odpowiedz

Komentarze w tym wpisie
Sylwester - przez *nie pyskuj patafianie* - 31.12.2016, 12:59
RE: Sylwester - przez MonisiaGwiazdeczka - 01.01.2017, 06:09
RE: Sylwester - przez *nie pyskuj patafianie* - 01.01.2017, 15:50
RE: Sylwester - przez Choco.vita - 01.01.2017, 17:30
RE: Sylwester - przez laboleth. - 02.01.2017, 11:23