Użytkownicy przeglądający ten wpis: 1 gości
|
Ocena wpisu:
coś jakby nie wiem, a nie wiem /patafian
|
|
|
|
« Starszy wpis | Nowszy wpis »
|
|
Komentarze (łącznie 2)
|
|
|
| Komentarze w tym wpisie |
|
coś jakby nie wiem, a nie wiem /patafian - przez *nie pyskuj patafianie* - 13.06.2017, 22:39
RE: coś jakby nie wiem, a nie wiem /patafian - przez undoubtedly - 14.06.2017, 08:48
RE: coś jakby nie wiem, a nie wiem /patafian - przez *nie pyskuj patafianie* - 14.06.2017, 20:55
|
22:29
wtorek
Cześć. W tym momencie pisząc tą datę zorientowałam się, że to ta data dziś! 13 czerwca 2008 roku, czyli kurde 9 lat temu ( już???!!!) to był 13 piątek. I jakkolwiek to nie głupie i dziecinne, ale nie zapomnę tej daty nigdy, bo wtedy w moim dziecięcym serduszku był ogień, bo taki jeden napisał mi że się zakochał we mnie. HA HA. Oczywiście, jak zawsze, miłostki u mnie najważniejsze i tylko o tym pamiętam... no ale cóż.
Pisze bo juz nie mam siły. Wczoraj się dowiedziałam, że na jutro mam oddać projekt. I wiecie co? Nie wiem jak, ale właśnie skończyłam najtrudniejszą część czyli planszę i model. Zrobiłam to ! Od 17 nieustannie pracuję i... i jeszcze opis mi został do zrobienia. Okej. NO i zdałam budo! Na 3,5. Czyli mega. Uff... ale ale mam dwie poprawy w następnym tygodniu i tyyyle rzeczy, że ja nie wiem co to będzie.
However... w sumie to... tak jakby jutro spotykam się z tym całym Tomkiem. Tym waszym faworytem haha..
Trzymajcie kciuki, żeby mnie nie zjadł, o ile się w ogóle spotkamy.
wracam do roboty
ciao