Użytkownicy przeglądający ten wpis: 1 gości
Ocena wpisu:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
życie, życie... /undoubtedly
Komentarze (łącznie 4)
  • undoubtedly
    Dodał(a):
    undoubtedly  
    Ranga:
    Bezobjawowa Kryminalistka ( ͡° ͜ʖ ͡°) ***..  
    Data:

nie poszłam dziś do szkoły, bo w czasie zajęć mam wizytę u psychiatry. stresuję się trochę, jak zawsze. można powiedzieć, że znowu odpalił mi się tryb maniakalny, bo mam ochotę zmieniać swoje życie i mam jakieś fazy na słodkości. wydaje mi się, co napiszę po raz setny, że mam zaburzenia afektywne. może teraz jednak napiszę o czymś dobrym, hm?
    w ostatnim tygodniu udało mi się nie opuścić ani jednego dnia zajęć i nawet dawałam sobie radę w tej szkole. dziś zaczęłam oglądać drugi sezon Uta no Prince-sama, pierwszy był genialny. Hayato... Serduszko znowu świruję, ech. ale ja już tak mam, że ciągle kocham się w fikcyjnych bohaterach. mama się śmieje, że mam cały harem rysunkowych mężów.  po części to prawda. wzięłam ostatnio rozwód z Kanekim, by wyjść za Hayato, haha. xD ktoś tutaj oglądał Tokyo Ghoul? zakochałam się w motywie kagune!! w sumie teraz tylko oglądam albo chodzę do szkoły/uczę się i tak powoli zapominam o tej pseudodepresji. wczoraj byłam w D na spacerze i rozmawiałam z nim trochę o P. ostatnio założyłam na fejsie konwersację grupową i piszemy tam w trójkę, nie do wiary jak szybko zaczęli się dogadywać!! Uśmiech trochę integracji im się przydało, bo na początku byli do siebie średnio przekonani. na wakacje P przyjeżdża do mojej miejscowości i jedziemy nad jeziorko pod namioty...taa, romantycznie jak diabli. prawdopodobnie zabiorę ze sobą jeszcze D. już nie mogę doczekać się wakacji, ale będzie super!! Cool pewne jest jedno - nie wolno się zabijać, bo trzeba dożyć do wakacji. Tongue

PS. patrzcie jaką informację szkoły rozsyłają po rodzicach, co się dzieje z tym światem...

[Obrazek: 858e434688ce4f8217b31c77576b3476_big.jpg?1490005664]
    Odpowiedz

Komentarze w tym wpisie
życie, życie... /undoubtedly - przez undoubtedly - 20.03.2017, 12:28

Skocz do: