![]() |
|
Witam wszystkich - Wersja do druku +- BRAVO.net.pl (https://bravo.net.pl) +-- Dział: Strefa ekspresji (https://bravo.net.pl/dzial-strefa-ekspresji) +--- Dział: Blog (https://bravo.net.pl/dzial-blog) +--- Wpis: Witam wszystkich (/temat-witam-wszystkich) Strony:
1
2
|
Witam wszystkich - angela kiss - 09.12.2016 Witam Młodzieży Droga!
Bardzo się cieszę, że powstała ta strona. (Dzięki Krystian
)O ile to prawda, bravo.pl zostanie usunięte dnia 1.01.2017.
Więc do tego czasu myślę, że rozruszamy tę stronę, i będziemy się mogli
wspólnie bawić. Spedzać tutaj czas po szkole, w wolnej chwili, odrabiać z nami
zadania domowe, udzielać rad i dzielić się problemami.
Piszcie swoje pierwsze posty, piszcie co u Was i jak podoba Wam się
pomysł
![]() Pozdrawiam
RE: Witam wszystkich - Dżej. - 09.12.2016 Stronę rozruszać trzeba, proponuję podjęcie jakiś działań promocyjnych. RE: Witam wszystkich - angela kiss - 09.12.2016 Próbowałam na tweeterze, fb, ale słabo coś to idzie.. RE: Witam wszystkich - Dżej. - 09.12.2016 Myślę, że trzeba spróbować wśród dzieciaków. My mamy sentyment do stronki ale już nie ten wiek, trzeba przekazać pałeczkę nowemu pokoleniu. Gdzie w internecie są skupiska 13 latek? RE: Witam wszystkich - angela kiss - 09.12.2016 Pewnie jakieś zrzeszenia fanów One Direction i Biebera RE: Witam wszystkich - Dżej. - 09.12.2016 (09.12.2016, 16:11)angela kiss napisał(a): Pewnie jakieś zrzeszenia fanów One Direction i Biebera No i to jest jakiś pomysł
RE: Witam wszystkich - MasterJakub - 09.12.2016 Czy mogę zareklamować stronę na tweeterze? RE: Witam wszystkich - angela kiss - 09.12.2016 (09.12.2016, 20:39)MasterJakub napisał(a): Czy mogę zareklamować stronę na tweeterze? No pewnie, nawet trzeba : zięki
RE: Witam wszystkich - undoubtedly - 09.12.2016 W tych czasach wbrew pozorom naprawdę ciężko wypromować strony takie jak ta. RE: Witam wszystkich - Dżej. - 09.12.2016 Jak będzie atmosfera to wypromujemy. Tu można być anonimowym, to jest fajne w internecie a dzisiejsze dzieciaki tego nie znają bo teraz tylko instagramy i fejsbuki. RE: Witam wszystkich - MonisiaGwiazdeczka - 10.12.2016 Właśnie mi w Bravo podobała się ta anonimowość, a teraz ludzie wolą pisać pod swoim imieniem oraz nazwiskiem... RE: Witam wszystkich - MasterJakub - 10.12.2016 (09.12.2016, 23:15)Dżej. napisał(a): Jak będzie atmosfera to wypromujemy. Tu można być anonimowym, to jest fajne w internecie a dzisiejsze dzieciaki tego nie znają bo teraz tylko instagramy i fejsbuki. Ja np. znam instagramy i facebooki i bravoplus czyli tę stronę. RE: Witam wszystkich - Rose_Belle - 11.12.2016 Może jakieś funcluby (czy jak się to pisze XD) porobić? Wtedy fani może by się skusili. Chyba wkleję info o stronie na mój instagram. RE: Witam wszystkich - GeminiGirl - 11.12.2016 Kto wpadł na pomysł założyć forum? Bravo, bravo i jeszcze raz bravo! *^* Dziękuję Ci, kimkolwiek jesteś! *^*
![]() RE: Witam wszystkich - Rose_Belle - 12.12.2016 Właśnie- a kolejne posty pisać w osobnych wątkach czy kontynuować w jednym, żeby znalazł się pod komentarzami? |